Du er her: 

Kirkesanger søges til Søften og Foldby kirker

Kan du li´ at synge?   Vi søger 1 kirkesanger til Søften og Foldby kirker, til varetagelse af den vokale del af liturgien og menighedssang.

Du skal kunne medvirke ved gudstjenester og kirkelige handlinger i begge kirker. Stillingen er på ca. 7 timer ugentligt i gennemsnit. Du vil indgå i et team med vores anden kirkesanger.

Arbejdstiden er fordelt således, at de to kirkesangere arbejder hver anden uge på skift. Alle gudstjenester og kirkelige handlinger skal dækkes af de 2 kirkesangere i samarbejde, så du skal være indstillet på at koordinere ferie og fridage med kollegaen. Vi lægger vægt på, at du har kendskab til kirkens liturgi, har erfaring med at synge i kirke, har nodekendskab og selv kan indstudere salmerne.

 

Tiltrædelse pr. 1. marts 2021 – gerne før.

 

Stillingen honoreres med ca. 57.128,64 kr. årligt, som udbetales med 1/12 pr. måned. Honoraret indeholder betaling for rådighedsforpligtelse for kirkelige handlinger samt for forskudt arbejdstid. Der ydes ikke pensionsbidrag.

 

Har du fået lyst til at høre mere om stillingen og vores sogne, så kan du henvende dig til menighedsrådets kontaktperson vedr. personale:  Alf Stidsen tlf. nr. 5828 3858 eller e-mail: kontaktperson@softenfoldbykirker.dk.

For at læse om vores to sogne kan du besøge vores hjemmeside www.softenfoldbykirker.dk

 

Kortfattet ansøgning samt evt. relevante bilag sendes til Alf Stidsen pr. mail senest d. 1. februar 2021

Ansættelsessamtaler og prøvesyngning forventes at finde sted torsdag d. 4. februar 2021.

 

Søften og Foldby menighedsråd.

Del dette: