Du er her: 

Vi søger en kirkesanger

Vi søger en kirkesanger til Søften og Foldby kirker, en der kan forestå sangen ved gudstjenester, og som gerne bistår ved altergang samt indgangs og udgangsbøn og meddelelser, kirkelige handlinger og andre kirkelige aktiviteter såvel i som udenfor kirken.

Stillingen er på ca. 7 timer ugentligt i gennemsnit. Du vil indgå i et team med vores anden kirkesanger. Arbejdstiden er fordelt således at de to kirkesangere arbejder hver anden uge på skift. I vil i teamet være indstillet på at koordinere ferie og fridage med hinanden.

Vi forventer, at du har en god sangstemme og kan understøtte menighedens sang. Dertil et godt nodekendskab, så du rimeligt hurtigt kan indstudere nye melodier indenfor både det klassiske og rytmiske repertoire. Hvis du kan bidrage med en solo eller spille et instrument, er det et plus. 

Vi forventer at du ligesom vi er, er imødekommende og engageret og at du vil indgå i vores gode samarbejde med godt humør og et åbent sind.

Tiltrædelse pr 1 november 2020 – gerne før

Stillingen honoreres med 57.128,64 kr årligt som udbetales med 1/12 pr måned. Honoraret indeholder betaling for rådighedsforpligtelse for kirkelige handlinger samt for forskudt arbejdstid. Der ydes ikke pensionsbidrag.

 

Der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelsen.

 

Har du fået lyst til at høre mere om stillingen og vores sogne, er du meget velkommen til at henvende dig til menighedsrådets kontaktperson vedr. personale:  Pia Frimand Odgaard på telefon 22394947 eller e-mail kontaktperson@softenfoldbykirker.dk

 

For at læse om vores to sogne kan du besøge vores hjemmeside www.softenfoldbykirker.dk

 

Kortfattet ansøgning samt evt. relevante bilag sendes til Pia Frimand Odgaard pr. mail til kontaktperson@softenfoldbykirker.dk senest 30 september. Ansættelsessamtaler og prøvesyngning finder vi sammen en dato for.

Del dette: