Du er her: 

En af vores kære præster, Jane Vig Fanø, fejrer 10-års jubilæum i Søften-Foldby sogne

Det er ikke hver dag, at en af vores ansatte i Søften-Foldby sogne har jubilæum, men i dag, fredag den 1. maj 2020, fejrer vi på afstand Jane Vig Fanø, som har været vores allesammens præst i de sidste 10 år.

Vi kan i disse Corona tider desværre ikke holde en reception eller fejre hende, men derfor skal hun alligevel vide, at vi alle tænker på hende i dag og ønsker hende et stort tillykke.

Jane er et fantastisk menneske og præst i vores sogne, og man får altid et smil og en snak, når man møder hende, på hendes daglige gåture i Søften, eller hvor hun ellers færdes.

Hun er virkeligt afholdt af hendes kolleger, og menigheden oplever hende også på slap line indimellem, når der bliver holdt “Gud - hvor det smager” i Søften og tidligere i Foldby.

Børnene og de voksne smiler og griner altid, når Jane og hendes trofaste væbner, Kirke- og kulturmedarbejder Karen Damsgaard Bruhn, finder på nye måder at udtrykke de mange fortællinger fra biblen på.

Altid positiv og seriøs
Men Jane har mange andre opgaver i kirken, om det er en begravelse, bisættelse, konfirmationsundervisning eller en dåb, så bliver alle opgaver taget meget seriøst, og med en empati og medfølelse, som skinner igennem hendes måde at møde vi andre på og leve hendes liv.

Hendes meget nære kollega og samarbejdspartner, Karen, har også kun roser tilovers for Jane:

“Forleden dag, efter jeg lige havde afsluttet en telefonsamtale med Jane, sagde min mand: ”Har du egentlig tænkt over, at når du taler med Jane er det altid positivt?” Sådan er det nemlig med Jane. Hun er en fantastisk kollega og samarbejdspartner,” siger en smilende Karen Damsgaard Bruhn.

Hun tilføjer, at Jane altid er med på nye idéer og at hun er en god sparringspartner og samtaleven. 

“Det betyder rigtigt meget for mig, når vi sammen skal lave kirke. Specielt “Gud - hvor det smager”, undervisning og særgudstjenester er en fornøjelse. Så kære Jane, jeg er simpelthen så glad for at have dig som kollega, og jeg håber, at det bliver vi ved med at være i mange år i Søften-Foldby sogne. Et stort tillykke med jubilæet herfra,” fortæller Karen.

Fra alle os i menighedsrådet og medarbejdere, der ønsker vi også et kæmpe stort tillykke til Jane med 10-års jubilæet, og vi håber og ønsker at se dig her de næste mange, mange år.

Del dette: