Du er her: 

"Mennesket i skabelsen" tag med på pilgrimsvandring

Østjysk pilgrimsforening har i samarbejde med sognepræst Eva Graabek arrangeret en pilgrimsvandring i Haurum skov og eng, søndag d. 15. marts kl. 10. Pilgrimsvandringen begynder med en andagt i Granslev kirke med fokus på mennesket i skabelsen. Turen i det naturskønne område er på 10-12 km.

Undervejs på turen vil deltagerne blive præsenteret for 3 af Simon Aaens malerier af skabelsen

Der vil på vandringen være en veksling mellem samtale 2 og 2, og i stilhed selv at reflektere over malerierne, og over naturen vi er i, og med korte stop undervejs.

Simon Aaen, som er bosiddende på Djursland,  har udsmykket flere kirker i Danmark, for eksempel Ilskov kirke og Skarrild kirke. Han laver mest malerier, men også glaskunst og bronzestøbning. Simon Aaen er inspireret af dansk, islandsk og færøsk natur og landskaber.

Turleder vil være Knud Eberhard og Christian Rindsig ved Østjysk Pilgrimsforening, men åndelig leder vil være ved sognepræst Eva Graabek, Granslev kirke.

Alle er velkomne. Tilmelding ikke nødvendigt. Medbring selv mad og drikke, siddeunderlag. Praktisk tøj efter årstiden og vejrliget. Vandringen slutter ved Granslev kirke ved 16-tiden.

Kørselsmulighed fra Århus. Knud email: keasc@hotmail.com – mobil:   40582135,

Christian email: istian@godmail.dk – mobil: 21860329.

Mødested: Granslev kirke, Granslevbyvej 33, 8870 Langå

Del dette: